Ce Vor Fetele?

Ok, pentru început… am citit o groază de cărţi, am văzut o mulţime de lucruri şi am experimentat totul pe pielea mea mai întâi. Aşa am ajuns să ştiu ce vor fetele. Sunt 3 concepte pe care trebuie să le înţelegi. După ce le înţelegi pe toate 3 poţi trece la concluzii.

1. Fetele vor un tip care are încredere în sine.

Asta e foarte important. Cei mai mulţi tipi care nu au o prietenă sunt cei care stau şi aşteaptă ca fetele să-i găsească. De asemenea, ei nu se arată. Când spun că nu se arată nu mă refer la a sta în cap sau a face nu ştiu ce exhibiţii, nu… ceea ce trebuie să înţelegi este încrederea. Trebuie să arăţi că nu te temi de respingere. Deci când vezi tone de pizde în clasă, pe stradă, la serviciu, ce faci? Te duci direct şi le întrebi cum le cheamă şi care e numărul lor de telefon. Spui ceva uşor, cum ar fi „Mă duc la film sămbătă seară, ţi-ar place să mergem împreună?” Gagicile caută un tip care pare sigur pe sine… le permite să lase garda jos şi să se simtă în siguranţă. Deci să concluzionăm: un tip poate avea orice pizda vrea… Singurul secret e să ştie cum să o facă. Deci, în primul rând, găseşte o gagică pe care să o vrei. Când te simţi în totalitate sigur pe tine (dacă nu eşti, prefă-te! Hai, fii un bun actor), ridică-te şi întreab-o cum o cheamă şi asta e! Dacă înţelegi asta, nu te gândi decât să fii calm şi sigur pe tine. Minunat, ai înţeles primul concept.

Dar dacă?

Ok, opreşte-te! Ştiu că mulţi dintre voi citesc asta şi gândesc: „Hei, nu e chiar aşa de uşor! Sunt multe lucruri pe care nu le cunosc. Dacă are un prieten boxer care va dori să mă snopească pentru că m-am dat la ea? Dacă crede că sunt urât? Dacă par prost şi pişat pe mine?” Ştii ce am de spus? Dă-o naibii, nu poţi fi îngrijorat pentru rahaturile astea. Chiar dacă ţi-o furi, măcar ai încercat (însă de obicei dacă are prieten, ţi-o va spune şi totul se va sfârşi acolo) Deci bagă-ţi pula în „Dar dacă?” şi treci la treabă.

2. Regula celor 30 de secunde

Ok, aceasta e foarte scurtă şi dulce. O fată va decide dacă se fute cu tine în primele 30 de secunde după ce te-a întâlnit. E foarte simplu, fă o impresie bună de la început şi totul va merge bine dacă n-o dai în bară ulterior.

Dar dacă deja am feştelit-o? Adică asta e gagica pe care o vreau, dar ea probabil deja crede că sunt un fraier căcăcios!

Bine, asta e un alt „Dar dacă…”, dar voi răspunde. Dacă ea deja s-a hotărât că nu se va fute niciodată cu tine (iar tu ştii asta sigur, nu e nevoie să afli) atunci nu mai trebuie să insişti.

Apropo… vreau să-ţi mai spun ceva: dacă eşti genul de tip care îmbată fetele doar ca să le-o poată pune, sper să nu ne întâlnim niciodată, pentru că îţi voi rupe coaiele. Acest rahat pur şi simplu nu este corect! Ţine minte asta!

3: Fetele vor un băiat rău!

Pentru toţi băieţii buni, nu vă simţiţi lăsaţi pe dinafară… asta vă include şi pe voi. Mulţi dintre voi şi-au spus că fetele plac doar rataţi şi nenorociţi… ăia care intră numai în belele şi nu ştiu cât fac 2 plus doi. Ei bine se pare că e adevărat, dar numai pe jumătate adevărat… Fetele vor un tip pe care îl pot schimba. Da! Asta înseamnă că vor pe cineva pe care îl pot schimba pentru ele…Ca şi cum ei sunt răi (ca cei din exemplele de mai sus) iar ele vor să încerce să-i facă să se schimbe în băieţi buni care să le protejeze şi să le iubească. Asata ar fi semnul dragostei absolute pentru o gagică. De obicei însă, un nenorocit care nu e decât o jigodie şi un găozar, nu se va schimba decât pentru o vreme, cât să obţină ce vrea, apoi va reveni la vechile năravuri. Deci ceea ce-ţi spun este nu să te resemnezi şi să nu încerci (nu trebuie să fii o jigodie nenorocită), ci doar să fii calm şi sigur pe tine – o fată va interpreta această atitudine cum că eşti un băiat rău (în ochii ei). Aşa că băieţi buni, ascultaţi-mă, fiţi mai încrezători şi încercaţi mereu. Credeţi-mă că veţi avea întâlniri imediat.

Concluzie:

Aminteşte-ţi, fii calm şi sigur pe tine… comportă-te ca şi cum nimic nu-ţi poate scufunda corabia, apoi încearcă cu o gagică. Fii sigur că livrezi acea primă impresie care îţi va aduce o întâlnire fierbinte. Apoi, poartă-te ca şi cum tu eşti miezul, nimeni nu e mai tare ca tine… eşti amuzant şi fermecător. După ce agăţi o pizda bucură-te de rezultatele muncii tale.

Reclame
Published in: on 13 martie 2010 at 10:50 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/13/ce-vor-fetele/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: