Cunillingus 1

Să-i lingi pizda unei femei este aproape cel mai minunat lucru pe care-l poţi face pentru ea. O face să se simtă iubită, admirată, sexy şi bineînţeles, o face să juiseze nebuneşte. Multe femei preferă asta penetrării, şi pentru multe, este cel mai uşor mod de a juisa cu un bărbat. Poţi să ai cea mai mică puţă de pe planetă, dacă dai limbi grozav, vei fi apreciat ca un amant fabulos. Da, este important. Pe lângă asta, multe femei aşteaptă asta în zilele noastre – aşa că ar trebui să ştii ce faci.

În primul rând, bărbaţii par să aibă o cuidată relaţie de dragoste/ură cu pizda. Bărbaţi care abia aşteaptă să-şi bage pula într-o pizdă sunt deseori şovăielnici în a-şi băga botul acolo. Pentru fiecare bărbat care spune că adoră să dea limbi in pizda este altul care să se îngreţoşeze. Femeile ştiu asta şi acest lucru le afectează abilitatea de a se relaxa şi a savura experienţa. Nu e nimic mai excitant pentru o femeie decât să ştie că partenerul ei o găseşte delicioasă. Nu fi timid, spune-i! Când un tip îşi bagă degetele în prăjiturică şi apoi miroase, linge şi suge sucul de pe degete, părând extaziat, ea ştie că e ziua ei norocoasă.

Şi dacă dulcea ta doamnă nu miroase şi nu are gustul foarte dulce? Nu suferi (nici nu te plânge) Fă un duş sau o baie drăguţă împreună cu ea. Săpuneşte corpurile voastre şi lasă-le să alunece unul pe altul. Săpunşte-i vulva, spălând între labiile interioare şi exterioare. Desparte-i labiile şi spală-i cu blândeţe lindicul. Nu te opri – îi place asta mult! Bagă-i mâna săpunită între buci şi freacă-ţi un deget în jurul rozetei ei. Poţi să-ţi înfingi un deget înăuntru şi să speli şi în interior, dacă presimţi jocuri anale, şi îţi sugerez să o faci. Nu folosi însă acest deget pentru vagin. Clăteşte-ţi bine mâna şi înfige unul sau două degete înăuntru, curăţând cu o mişcare circulară. Gândeşte-te că speli un pahar înalt, e acelaşi lucru. N-a fost distractiv? Acum simte-te liber să-ţi laşi limba să hoinărească unde-i place…

Şi acum? Ai găsit un cuibuşor confortabil, vă sărutaţi pasional, limbile voastre se joacă împreună. Te-ai mutat să-i morfoleşti unul din sfârcurile întărite, iar ea începe să geamă, împingându-şi pelvisul în stomacul tău. STOP! Ştiu că abia începuse să meargă bine. Dar era ea cu adevărat excitată şi te îndemna, sau e doar excitarea ta care îţi afectează percepţia? Prefer să fiu bine excitată înainte ca un tip să înceapă să-şi bage limba în ascunzişurile mele. Foloseşte-ţi mintea şi sărută, linge şi dezmiardă-i abdomenul, interiorul coapselor, până ce se arcuieşte încercând să te facă s-o mănânci. Sigur, dacă întradevăr geme şi te îndeamnă, dă-i drumul…nu-mi place nici un tip care mă linge la nesfârşit pe interiorul coapsei în timp ce lindicul meu  tremură de anticipare.

Reclame
Published in: on 15 martie 2010 at 1:18 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/15/cunillingus-1/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: