Cunillingus 3 – Lindicul

Înainte de a merge mai departe, câteva cuvinte despre clitoris. Cei mai mulţi dintre voi ştiu, dar pentru cei care nu ştiu, este organul sexual al femeii, punct. Poate fi grozav să fii futută vaginal, anal sau în altă parte, dar dacă stimularea nu e aici, la lindic, ignori locul care o va face să juiseze, şi presupun că de asta citeşti asta, nu? E exact acolo la îmbinarea de sus a labiilor interioare, un buton mic de carne roz. Aici e treba, băieţi, şi nu uitaţi asta. Aproape orice lingere şi sugere a labiilor şi a intrării în vagin se simte grozav, dar ţine minte că asta e necăjeală plăcută, nu marele eveniment. Nu pot să vă spun câţi tipi şi-au împins limbile în vaginul meu crezând că mă vor face să termin. Greşeau. Bineînţeles, cu un pic de ajutor manual… dar mă îndepărtez de subiect.

Femeile simt diferit câtă stimulare directă pot primi asupra lindicului. Unele femei vor adora să le sugi cu putere clitorisul expus, altele vor ţipa de durere. Ai putea întâlni o femeie care să fie incapabilă să primească stimulare directă pe lindic; scopul rămâne acelaşi, dar va trebui să-l stimulezi indirect, ca de exemplu prin labii. NOTĂ IMPORTANTĂ: Deseori, ceea ce este inacceptabil de dur la început poate fi excelent după ce se excită foarte bine. De fapt, cele mai multe femei au cu adevărat nevoie de o porţie de stimulare înaintea unui atac ţintit asupra lindicului, dar odată ce ajung acolo, aici e locul unde trebuie să-ţi concentrezi atenţia.

Şmecheria aici e să mergi încet, să pui întrebări, iar dacă ea se simte bine aşa, lasă lumina aprinsă şi explorează întradevăr. Limbajul trupului spune deseori ce se simte cel mai bine, dar îţi promit că ea va aprecia preocuparea ta dacă o întrebi explicit. Dacă pare timidă, fă-o să-ţi ghideze mâinile şi gura cu mâna ei, şi fii receptiv. Dacă începe să ţi-o îndese în gură şi geme cu respiraţia întretăiată, pentru numele lui Dumnezeu, nu folosi această ocazie ca să încerci altceva. Continuă să faci exact ceea ce făceai!

Reclame
Published in: on 23 martie 2010 at 11:18 am  Comments (2)  
Tags: , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/23/cunillingus-3-lindicul/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Nu este nimic mai placut pe aceasta lume de cit sa sugi un Lindic si sa observi acele minunate transformari in bine ale partenerei Sa vezi cum tot corpul vibreaza precum un armasar in calduri

    • Sa sugi un lindic e o Arta


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: