Cunillingus 4 – Limba

Vreau să repet, nu e aproape nimic din ce poţi face care să nu se simtă extraordinar, aşa că relaxează-te! Îţi promit, poate tu eşti confuz şi nesigur, dar ea e în rai. Orice lingere sau sugere a labiilor, intrării în vagin, lindicului sau zonei anale va fi simţită grozav, şi n-aş spune unui tip „fă exact aşa”, la fel cum n-aş pretinde fiecărui bucătar să urmeze aceeaşi reţetă. Cu toate astea, pentru doritori, iată câteva tehnici pe care s-ar putea să vă placă să le încercaţi:

  • Linge-i pizda de la intrarea în vagin către lindic, lăsându-ţi limba moale şi relaxată. Acesta este un bun mod de a începe să dai limbi.
  • Plimbă-ţi limba între labia interioară ţi cea exterioară pe o parte, ţinându-le apropiate cu buzele. Bună treabă, acum acelaşi lucru pe partea opusă.
  • Fute-i pizda cu limba – înăuntru şi în afară, de jur împrejur etc. Se simte mişto. Nu minunat, incredibil sau cutremurător, mişto.
  • Desfă-i labiile exterioare cu mâna, apoi, cu fârful limbii, plimbă-te de colo-colo. Simte-te liber să hoinăreşti, dar continuă să te întorci la lindic. Asta înebuneşte unele femei, dar altele nu pot suporta. Unele pot prefera să-ţi laşi întotdeauna limba moale, aşa că atunci când încerci asta, fii atent dacă gemetele sunt de extaz sau de durere.

Următoarele tehnici n-ar trebui introduse înainte ca femeia să fie cu adevărat excitată (incoerentă). Sunt acţiuni foarte intense şi ar putea fi prea mult pentru unele femei, chiar şi aproape de orgasm.

  • Cu lindicul expus, dă-i un supt rapid – trăgândul repede în gură şi dându-i drumul. Se simte incredibil şi e un lucru bun de făcut dacă ai chef s-o „torturezi”
  • Ia-i lindicul expus în gură şi delicat (cel puţin la început) suge-l, biciuindu-l cu limba peste şi de jur împrejur în acelaşi timp. Asta poate fi făcută foarte delicat sau foarte agresiv, şi combinată cu băgatul degetelor în pizda, de obicei produce un orgasm intens.
  • Altă tehnică la alegere implică rularea limbii ca un tub. Dacă nu poţi face asta cu limba ta, nu se poate învăţa, e genetic. Pentru cei care pot, merge cel mai bine în 69 sau altă poziţie răsturnată. Rulează-ţi limba în tub în jurul vârfului lindicului ei, apoi lunecă înainte şi înapoi. Efectul va fi că limba ta formează o mică pizdă pe care lindicul ei o fute. Asta e de asemenea foarte probabil s-o ducă la orgasm.
Reclame
Published in: on 24 martie 2010 at 10:54 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/24/cunillingus-4-limba/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: