Cunillingus 5 – Degetele

Degetele sunt un ajutor de nădejde când lingi pizda. Multe femei se masturbează presând unul sau mai multe degete peste lindic, posibil peste pielea labiilor interioare şi exterioare, şi frecând viguros circular şi înainte-înapoi. Poţi face şi tu asta, şi e cel mai de ajutor să întrebi, sau şi mai bine, să o laşi să-ţi arate cum îi place să se facă asta. Nu vei fi un bun amant până nu vei fi capabil să-ţi duci femeia la orgasm cu mâna. Când o fuţi pe la spate sau în cur, ori în orice altă poziţie care nu-i permite să-şi frece vulva de corpul tău, freacă-i lindicul. Ştiu că te distrage, dar fă-o oricum. O precizare importantă: fii sigur că degetele tele sunt bine lubrifiate. Nu e nimic mai inconfortabil (şi uneori de-a dreptul dureros) decât un deget uscat frecat cu asprime peste lindicul unei femei.

Sigur, asta nu e tot ce poţi face cu degetele. O tehnică care este foarte excitantă este să-i desparţi labiile larg cu o mână şi cu buricul arătătorului drept ca un pix să-i atingi cu repeziciune lindicul. Această mişcare singură va duce deseori o femeie la orgasm. Combină asta cu acţiunea limbii în altă parte şi va fi o scurtătură către extaz.

Să-ţi înfigi unul sau mai multe degete în pizda ei e de asemenea minunat. Poţi pur şi simplu să le bagi şi să le scoţi (asta se simte cel mai bine cu două sau trei degete, apăsate înăuntru cu putere) sau poţi să le bâţâi acolo. O mişcare deosebit de intensă e să îţi îndrepţi palma în sus, astfel încât palma să fie îndreptată către partea din faţă a corpului ei. Acum mişcă-ţi degetele repede, ca şi cum ai face cu mâna cuiva. Ţinteşti să stimulezi o parte anume a vaginului femeii, şi anume partea inferioară dinspre abdomen. Combinat cu suptul lindicului, e aproape sigur că o vei aduce la un orgasm rapid şi intens.

Un mod excelent de a începe stimularea manuală este să-ţi bagi unul (şi mai apoi două) degete în ea, cu palma făcută cupă peste muntele lui Venus. Degetele tale intră şi ies, iar palma presează ferm vulva. Ai putea dori să freci sau chiar să scuturi toată  zona cu palma ta.

Degetele fac de asemenea lucruri drăguţe într-un curuleţ strâmt, dar asta e o altă poveste…

Reclame
Published in: on 25 martie 2010 at 11:18 am  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/25/cunillingus-5-degetele/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: