Sunt excitată dar nu ajung la orgasm

Ni se întâmplă tuturor uneori – distragere, jenă, anxietate sau doar neputinţa de a ne da drumul. Ce e de făcut? Prima întrebare este: poate ea cu uşurinţă să-şi provoace singură orgasmul în imtimitatea propriului dormitor?

Dacă răspunsul este nu, are nevoie de câteva teme pentru acasă. Sunt două cărţi pe teme asta pe care le recomand: The Fulfillment of Female Sexuality de Lonnie Barbach, şi Sex for One: The Joy of Selfloving de Betty Dodson – oferă-i una. Spune-i s-o citească, s-o studieze şi s-o practice, s-o practice şi iar să o practice.

Dacă femeia e orgasmică doar în singurătate, întreab-o pur şi simplu: „E ceva ce ar trebui să fac altfel?”. Multe femei sunt timide în a-şi critica amanţii, dar dacă le întrebi direct te vor surprinde cu răspunsuri foarte concrete. Poate fi o chestie strictă de mecanică, cum ar fi: un pic mai la dreapta, te rog, nu aşa dur, sau mai apăsat şi mai repede. Aaahh, perfect!

Dar să presupunem că totul e minunat. Ea spune că faci totul cum trebuie dar pur şi simplu nu poate juisa. Sunt două posibile cauze: auto-analiza şi/sau aversiunea faţă de propriul corp. Pentru femeile care nu suportă să se privească, cea mai bună abordare e să elimini tot ce-i atrage atenţia la ce faceţi. Este genul de lucru „Trăieşte clipa!”, nu o activitate introspectivă. Dă oglinda aia jos de pe tavan. Redu luminile sau stinge-le de tot. Pune nişte muzică de futut. Ciocneşte un pahar cu vin (am spus un pahar, nu vă va fi sigur de ajutor să vă înbătaţi). Întinde-o pe spate, fă-o comodă cu nişte perne. Nu e momentul s-o pui să-ţi încalece faţa, să stea pe marginea patului sau sprijinită de perete. Rezervă o lungă perioadă de timp pentru a-i linge pizda, şi vezi-ţi de treabă. Uită că am spus să-i pui întrebări, închide ochii şi treci la treabă. Ştiu că poate fi un exerciţiu dificil şi epuizant, dar va fi extravagant de recunoscătoare pentru eforturile tale. E de fiecare dată mai uşor. Dacă orice altceva dă greş, obişnuiţi-vă să vă masturbaţi împreună. Gradual, adaugă stimularea ta la a ei, chiar înainte să termine. Cu timpul, poţi face tu totul.

Pentru femeile care ele însele simt că pizda lor e murdară ori greţoasă, toate metodele de mai sus pot fi de ajutor, dar trebuie atacată şi cauza. Sunt uimită de cât de multe femei sunt ambivalente cu privire la propriile lor pizde. Ele nu iubesc „acea parte” a corpului lor şi cred că nici tu n-ai putea-o iubi. Da, e important să fii curată, dar curată înseamnă un duş zilnic care include spălarea vulvei. Nu înseamnă să încerci să eliini orice urmă de miros sau gust. Parfumul natural şi secreţiile naturale ale unei femei sănătoase sunt frumoase şi erotice. Sper că eşti de acord (şi dacă nu, să-ţi cultivi această atitudine). Când va învăţa să-şi iubească pizda, va fi mult mai în largul ei cu faptul că şi tu i-o iubeşti.

Reclame
Published in: on 31 martie 2010 at 1:14 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/03/31/sunt-excitata-dar-nu-ajung-la-orgasm/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: