Linge-o iar!

Am mult respect pentru voi băieţii carora vă place să lingeţi pizde pentru că sunteţi atât de puţini. Şi nu sunt singura femeie care spune asta. Mai mult, unii dintre voi care faceţi vechea încercare din liceu nu o faceţi prea bine, aşa că poate această mică lecţie vă va fi de ajutor. Când o femeie găseşte un bărbat care linge bine, ea găseşte o comoară pe care nu o va abandona prea uşor. E o pasăre rară şi ea ştie asta. Nu le va spune nici măcar prietenelor ei despre asta, pentru că altfel el ar deveni cel mai popular bărbat din oraş. Ţine minte, cei mai mulţi bărbaţi pot fute, şi cei care fut de obicei o fac mulţumitor, dar tipul care linge bine e marele campion.

Cele mai multe femei sunt timide în privinţa corpului lor. Chiar dacă ai cea mai grozavă femeie dinlume în pat cu tine, ea se va îngrijora de felul în care îi placi trupul. Spune-i că e frumoasă, spune-i care părţi îţi plac cel mai mult, spune-i orice, dar fă-o să aibă încredere în tine destul cât să te lase să cobori între picioarele ei.

Acum opreşte-te şi priveşte ce vezi. Frumos, nu? NU e nimic care să facă o femeie unică mai mult decât pizda. Au diferite mărimi, culori şi forme. Apreciază calităţi-le unice ale fetiţei tale şi spune-i ce o face specială.

Femeile sunt cu siguranţă mult mai vorbăreţe decât bărbaţii, în special în timp ce se fut. De asemenea răspund mai mult la dragostea verbală, ceea ce înseamnă că, cu cât vorbeşti mai mult cu ea, cu atât va fi mai uşor să o fuţi. Deci tot timpul în care te joci cu păsărica, vorbeşte-i despre ea.

Acum priveşte-o din nou. Desfă-i cu blândeţe labiile şi priveşte-i buziţele interioare, chiar linge-le dacă vrei. Acum ridică-i vârfurile buzelor în sus până găseşti lindicul. Femeile au lindice de diferite dimensiuni, la fel cum voi aveţi pule de diferite mărimi. Asta n-are importanţă în privinţa capacităţii ei de a avea orgasm. Tot ce înseamnă e că restul e ascuns sub pielea ei.

Întotdeauna când atingi pizda unei femei, fii sigur că degetul tău e umed. Poţi să-l lingi sau să-l înmoi în zeama ei. Asigură-te că l-ai udat înainte de a-i atinge lindicul pentru că acesta nu are propriile sucuri şi este foarte sensibil. Degetul tău nu va aluneca pe el dacă e uscat şi asta doare. Dar oricum nu trebuie să-i atingi încă lindicul. Mai ai de lucru până la asta. Înainte să devină excitată, lindicul ei este prea delicat să te poţi descurca cu el.

Abordează-i pizda încet. Femeile, chiar mai mult decât bărbaţii, adoră să fie întărâtate. Partea interioară a coapsei este cel mai sensibilă zonă a ei. Linge-o, sărut-o, desenează pe ea cu vârful limbii. Vino periculos de aproape de pizdă, apoi îndepărtează-te. Fă-o să anticipeze.

Acum linge linia unde piciorul se uneşte cu pizda. Plinbă-ţi buzele peste crăpătura ei fără să apeşi ca s-o exciţi mai departe. După ce ai adus-o la punctul în care se arcuieşte şi se întinde să te aducă mai aproape de ea, pune-ţi buzele exact în vârful crăpăturii.

Sărut-o cu blândeţe, apoi mai tare. Acum foloseşte-ţi limba pentru a-i separa buzele pizdei şi când se deschide, plimbă-ţi limba în sus şi în jos între pliurile pizdei. Desfă-i şi mai mult picioarele cu mâinile tale, cu blândeţe. Tot ce faci cu o femeie căreia eşti pe cale să îi mănânci pizda trebuie făcut cu blândeţe.

Fute-o cu limba. Senzaţia e unică, şi de asemenea, o întărâtă rău de tot pentru că vrea să-i acorzi atenţie şi lindicului ei. Vezi dacă aşa e! Vezi dacă lindicul s-a întărit destul de bine încât să iasă la iveală. Dacă a ieşit le interval, linge-l! Dacă nu-l poţi vedea, s-ar putea să te aştepte încă dedesubt. Caută-l cu limba! Dacă tot nu-l dibuieşti, poţi linge pielea care îl acoperă şi-l vei scoate la iveală!

Depărtează-i buziţele cu delicateţe şi necăjeşte-i rapid lindicul cu vârful limbii – asta ar trebui s-o facă să-i tremure picioarele. Când vezi că e aproape de orgasm, rotunjeşte-ţi buzele şi suge-i lindicul. Începe foarte delicat şi urmăreşte-i reacţiile. Dacă suportă, suge mai tare. Dacă o cere, suge şi mai tare! Dă-te după ea, dacă îşi ridică pizda în sus, tensionată de orgasmul care se apropie, nu te opune. Rămâi cu gura pe lindic şi nu te opri. Asta îţi va spune şi ea: „Nu te opri! Nu te opri!

Ţi-o spune pentru că mulţi bărbaţi se opresc prea devreme. Ca şi suptul pulii, e ceva ce merită să înveţi să faci bine. Ştiu un tip care fute jalnic, pur şi simplu jalnic. Linge pizda însă ca nimeni altul şi n-a făcut niciodată vreun efort să se combine cu vreo tipă. Fetele trag de el din toate părţile.

Dar să revenim la limbile noastre. Mai e un lucru pe care îl poţi face pentru a-i intensifica plăcerea fetiţei tale. O poţi fute cu degetele în timp ce-i lingi lindicul. Îi va place. pe lângă zonele erogene din jurul lindicului, femeile au o zonă foarte sensibilă la intrarea în vagin, sub muntele lui Venus. Este zona pe care o stimulezi când o fuţi. Cum pula e cam departe de gură, degetele tale vor trebui să-i facă treaba şi să fută în locul ei.

Bagă două degete. Unul singur e prea subţire, trei sunt prea multe şi nu mai ajung destul de adânc. Fii sigur că le-ai umezit bine înainte ca să nu o iriţi. Lasă-le să alunece în pizdă, întâi încet, apoi mai repede. Fute-o ritmic.

Dacă îi sugi lindicul şi o fuţi cu degetele în acelaşi timp, o vei stimula mai mult decât ai fi făcut-o doar cu pula, aşa că poţi conta pe faptul că ai dus-o sus de tot. Dacă te îndoieşti, verifică-i simptomele. fiecare femeie e unică. Fetiţa ta poate fi genul căreia i se întăresc sfârcurile când e excitată sau doar la orgasm. Poate se îmbujorează sau începe să tremure. Învaţă-i simptomele şi vei fi un amant mai bun, pentru că te vei putea orienta la faţa locului în funcţie de ce vezi şi vei şti ce să-i faci în funcţie de moment.

Când ajunge la orgasm, să nu iei gura de pe lindic! Continuă pe toată durata orgasmului! Când începe să coboare după orgasm, lasă-i lindicul şi linge pizda uşor. Dacă ai degete prin pizda ei, mişcă-le uşor,  dar cu delicateţe, pentru că pizda ei e foarte sensibilă în aceste momente.

Dacă faci lucrurile cum trebuie, îi poţi dărui câteva orgasme multiple în felul acesta. O femeie rămâne excitată o oră după ce a avut un orgasm. Realizezi importanţa acestei informaţii? Potenţialul ei? O femeie a numărat 56 de orgasme la o partidă. Îţi dai seama ce efect vei avea asupra unei femei căreia îi provoci 56 de orgasme într-o seară? Va fi a ta oricât vei dori.

Un ultim sfat: după ce ai făcut-o sclava ta dându-i orgasme, n-o lăsa singură imediat. Vorbeşte-i, alint-o, mângâie-i trupul. Fă dragoste cu ea până la capăt, până îşi revine cu totul. Un bărbat poate adormi în secunda doi fără nici o remuşcare şi fără să simtă că a pierdut ceva. O femeie are nevoie de un pic de tandreţe din partea iubitului în momentele de după sex.

Sexul oral poate fi cea mai mişto experienţă sexuală, depinde doar de tine. Exersează des, fii atent la semnalele iubitei şi, mai ales, savurează momentul!

Published in: on 2 Aprilie 2010 at 12:53 pm  Comments (3)  
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/04/02/linge-o-iar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. ling orice pizda .0744265113

  2. Da, interesante sfaturi, as dori sa asist si eul la o partida de cunilingus intre doua femei

  3. Multumesc mult,nu stiu daca dau limbi perfect,dar oricum ofer bani pentru asa ceva.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: