Din nou despre Seducţie

O abordare psihologică aplicată a vechii probleme a seducţiei.

În acest post voi încerca să îmi expun observaţiile şi cercetările în arta seducţiei. Seducţia este un joc care se joacă în fiecare zi în fiecare ţară de milioane de oameni. Este o simplă formă de curtoazie umană. Nu e nimic ruşinos, dacă nu eşti însurat, caz în care poate fi un joc periculos. Seducţia nu e acelaşi lucru cu flirtul. Flirtul e mai diabolic, este „jocul legării”. Flirtul este pur şi simplu captarea atenţiei, şi deseori implică tachinarea.

Seducţia este actul de a convinge pe cineva, de obicei o străină – să se fută cu tine. Nu trebuie s-o duci atât de departe, poţi folosi principiile pentru a stabili o relaţie de lungă durată, dar toate călătoriiile încep cu un prim pas. În relaţiile interumane, acest prim pas implică atracţie fizică care ne face sistemul biologic să poftească.

Chiar dacă vrei să rămâi virgin până în noaptea nunţii, trebuie să creezi o comuniune cu un partener corespunzător. În acest post mi-ar place să descriu unele dintre cele mai eficiente moduri în care comuniunea se poate stabili, şi sper s-o fac fără să fiu prea seacă şi plictisitoare.

Prima mişcare. Pentru mine este cea mai grea parte. Abordarea efectivă a unui străin şi introducerea. Sigur, e mai uşor dacă eşti introdus, de accident poate? Accidentele sunt minunate pentru a sparge gheaţa. Nu spun să dai cu maşina peste ea, dar poţi s-o îmbrânceşti ca din greşeală, să te scuzi, să zâmbeşti şi iată! Sau poate tu şi ţinta ta fumaţi? În acest caz ai putea descoperi că ţi-ai uitat bricheta sau că ţi s-a terminat gazul. Ce ghinion, acum ai scuza de a o aborda ca să-i ceri un foc. Un gentleman poate bineînţeles oferi un foc unei femei.

Dacă astea eşuează, încearcă: „Bună, ce faci?” Funcţionează. De ce? pentru că e neameninţător, prietenos, deschis, cinstit şi neinterpretabil. Ar trebui spus în timp ce menţii contactul vizual şi cu un zâmbet autentic.

Având contactul, e timpul să ne mişcăm. Textele de deschidere sunt vitale. În aceste câteva secunde, nu mai mult de 15, trebuie să stabileşti legătura între tine şi ţintă. O deschidere de genul „Drace, nu sunt nici pe departe atât de trendy ca tine!” va avea rareori succes la alceva decât s-o facă să se simtă jenată şi să te alegi cu o noapte de singurătate. Înainte poate admirai ceva la ele. Fii prudent, ele ştiu că încerci să le seduci, aşa că fii atent la premiile ieftine. Mai degrabă alege ceva cu care ele se mândresc în mod evident. Dacă are o coafură savantă, sunt şanse să se mândrească cu ea şi să fie dornică de admiraţie, aşa că admiră. Se câştigă puţin din a menţiona ce bine arată ţinta în blugi, toţi purtăm aşa ceva.

Contactul e important. Admirarea ceasului sau brăţării ţintei îţi poate oferi oportunitatea de a-i atinge braţul uşor. Dacă faci asta într-un mod exersat poate fi foarte erotic. Mâna e o zonă erogenă – nu o mângâia, e prea evident. Mai degrabă, fii blând, uşor şi obişnuit. Urmăreşte-i limbajul trupului. Dacă se înfioară şi o privire strălucitoare îi sclipeşte în ochi, eşti un învingător!

Poate că ghiceşti în palmă? Nu? Ar trebui! Nu e nimic ca asta.

Toată lumea adoră ghicitul în palmă. În special femeile. Îţi dă un cec în alb pentru două lucruri: în primul rând te face să-i ţii mâinile. În al doilea rând, ai şansa unei flatări subtile, şi îţi poţi face ţinta să se simtă bine şi importantă.

Succesul depinde de convingerea ţintei că:

a)      are parte de momente plăcute (eşti interesant);

b)      va avea parte de momente plăcute (în pat cu tine).

Este uşor să convingi pe cineva că eşti interesant, pur şi simplu las-o să vorbească doar ea. Poate părea paradoxal, dar oamenii adoră să vorbească despre ei înşişi şi despre lucrurile care îi pasionează. Dacă poţi să-ţi faci ţinta să vorbească despre ea însăşi, despre lucrurile pe care le iubeşte, şi pur şi simplu să asculţi, să zâmbeşti şi să dai din cap când e cazul, ea se va simţi bine. Dacă ai încerca s-o convingi că eşti bun la pat ar fi mult mai greu. Aşa, dacă te găsesc atractiv, ai câştigat deja bătălia. Dacă nu, atunci clişeele despre mărimea pulii, sau bravada despre vitejiile tale nu te vor ajuta. Sunt prea evident superficiale şi vor fi văzute ca atare. Evită-le!

Nu lăsa conversaţia să se usuce. Pune întrebări la care nu se poate răspunde cu „Da” sau „Nu”. Deci în loc să întrebi „Îţi place berea Azuga?”, la care se poate răspunde cu „Da” sau „Nu”, întreabă „Ce ţi-ar place să bei?

Evită comentariile făcute evident cu intenţia de a impresiona, ca de pildă „Sunt prieten cu cutărică”, ţinta ta s-ar putea să nu-l placă pe cutărică. Să pretinzi că eşti macho şi dur nu-ţi creşte credibilitatea. Evită glumele la adresa ta sau a ţintei. Despre alţii, e în regulă, dar nu fi răutăcios. Nu critica, fii apreciativ, pozitiv.

Tipilor, cum puteţi aprecia când o fată a pus ochii pe voi? Dacă se aşază în poala voastră, treaba e clară. Dar ce ne facem cu tehnicile mai subtile dezvoltate de femei ca să-ţi atragă atenţia? Probabil va dansa unde s-o poţi observa, în speranţa că vei fi impresionat şi le vei agăţa. Ar putea să-ţi arunce ocheade, sau să se poziţioneze în apropierea ta, apoi să aştepte să fie agăţate. Nu aştepta fata să facă mişcarea, nu o va face. Să nu-i crezi pe tipii care pretind că sunt agăţaţi de femei. E lăudăroşenie căcăcioasă.

După stabilirea contactului şi un pic de conversaţie, bărbaţii cam vor să o şi bage la găurică. Asta e o problemă pentru majoritatea femeilor. Ele au două probleme cu sexul la prima întâlnire: în primul rând nu vor să pară curve, iar în al doiea rând nu vor să fie violate, bătute sau omorâte. Aminteşte-ţi că încă nu te cunoaşte!

Cum poţi înlătura aceste două probleme? Într-un cuvânt, etichetă. Dacă te porţi atent şi gentil vei:

a)      indica că o consideri o doamnă, şi implicit, nu o curvă;

b)      îi vei reduce frica că va fi atacată. Va gândi că un gentleman nu atacă femei.

Ajut-o cu haina, umple-i paharul, aprinde-i ţigara. Şi nu face glume deocheate. Dacă nu ţine aşa, n-ai decât s-o îmbeţi muci, dar există riscul să i se rupă filmul, şi atunci nu mai poate fi vorba de un act sexual consimţit. Asta înseamnă viol şi nu trebuie să faci aşa ceva niciodată.

Dar dacă nu-ţi place ce-ai agăţat? Dacă vrei să scapi din asta, vorbeşte despre copii tăi. Dacă vorbeşti despre nevastă nu prea are efect, şi dacă pretinzi că eşti poponar s-ar putea să aibă vre-un amic gay pe care să ţi-l prezinte. Ultima soluţie e să pretinzi că ai vreo boală „ruşinoasă” – sifilis, SIDA. Foloseşte asta ca ultimă soluţie, pentru că zvonurile se răspândesc repede şi s-ar putea ca alte fete pe care vrei să le seduci să audă despre micul tău „dar de la petrecere”.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ţi-a plăcut? Dă un VOT!

Reclame
Published in: on 6 aprilie 2010 at 1:09 pm  Lasă un comentariu  
Tags: , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://gerrovital.wordpress.com/2010/04/06/din-nou-despre-seductie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: